Ένας πλήρης οδηγός για να επιλέξετε την καλύτερη επίστρωση για το αυτοκίνητό σας και να αποφύγετε τις διαδικτυακές απάτες

Ένας πλήρης οδηγός για να επιλέξετε την καλύτερη επίστρωση για το αυτοκίνητό σας και να αποφύγετε τις διαδικτυακές απάτες

Δημοσιεύτηκαν Από: John Mc Duggal

Αποφασίσατε τελικά ότι πρέπει να «θωρακίσετε» το αυτοκίνητό σας με μια επίστρωση, εκείνη την πρωτοποριακή λύση φροντίδας αυτοκινήτου, για την οποία πλέον μιλάνε όλοι.


Πιστεύουμε ότι είστε ακριβώς όπως οι περισσότεροι από εμάς: το αυτοκίνητό σας αποτελεί την υπερηφάνεια και τη χαρά σας και θέλετε να προστατεύσετε την επένδυση που έχετε κάνει με την καλύτερη δυνατή επίστρωση.


Φυσικά, μπορεί να αρχίσετε να αναρωτιέστε ποια επίστρωση να επιλέξετε. Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι πολύ σημαντική. Αισθάνεστε σαν να χάνεστε καθώς ψάχνετε στο διαδίκτυο για απαντήσεις και οι τόσες πληροφορίες ίσως σαν δημιουργήσουν σύγχυση, αλλά, εμπιστευτείτε μας, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό.


Για αυτό, είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας διαβάζετε και ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο θα σας δώσει κάποιες ιδέες και συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να πάρετε την απόφασή σας.


Ένα πράγμα είναι σίγουρο: μόλις δοκιμάσετε να εφαρμόσετε τη δική σας επίστρωση, δεν θα θέλετε να επιστρέψετε στα παλιά σας προϊόντα!


Πιστεύουμε ότι έχετε το ίδιο πάθος μαζί μας και γι' αυτό ακριβώς το λόγο ο στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιστρώσεις, μοιραζόμενοι τις γνώσεις και την εμπειρία μας.


Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τις διάφορες παραμέτρους, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που πρέπει να λάβουμε υπόψη, ενώ θα μελετήσουμε και θα συγκρίνουμε τις επιλογές για κεραμικές επιστρώσεις. Μεταξύ άλλων, θα δούμε τα παρακάτω:


  • Αγορά προϊόντων από το διαδίκτυο και οι κίνδυνοι που μπορεί να προκύψουν

  • Εξακριβώνοντας εάν το προϊόν προσφέρει πραγματική επίστρωση

  • Κατανοώντας τι είναι η «ανώτερη» προστασία

  • Αξιολόγηση αποτελεσμάτων της επίστρωσης μετά την εφαρμογή


Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, να δούμε τον οδηγό για το απόλυτο αποτέλεσμα. Ελπίζουμε να το απολαύσετε!


Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά στοιχεία των διαδικτυακών αγορών.


Αγορά προϊόντων από το διαδίκτυο και οι κίνδυνοι που μπορεί να προκύψουν


Δεν είναι μυστικό, οι ηλεκτρονικές αγορές είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να καλύψετε τις ανάγκες σας σήμερα. Ωστόσο, πολλοί πελάτες φοβούνται ότι δεν παίρνουν πραγματικά αυτό που πληρώνουν και έχουν κάθε δίκιο να αισθάνονται έτσι. Δυστυχώς, υπάρχουν πάρα πολλοί απατεώνες και προσπαθούν να σας πουλήσουν αδύνατα πράγματα.


Έτσι, πώς θα σιγουρευτείτε ότι θα αγοράσετε κάτι πραγματικά καλό;


Βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για πραγματική επίστρωση. Ένα σημαντικό σημείο είναι να αναζητήσετε μια ισχυρή και αξιόπιστη φόρμουλα που να εγγυάται το αποτέλεσμα.


Εδώ είναι το θέμα, είτε πληρώσατε για τις απαραίτητες διορθώσεις χρώματος, είτε περάσατε κάποιο γυαλιστικό πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Μετά την εφαρμογή μιας φθηνής επίστρωσης που αγοράσατε διαδικτυακά, αρχικά θα μοιάζει ακριβώς όπως μια πραγματική κεραμική επίστρωση... αλλά για περιμένετε λίγο! 


Μετά από μερικούς μήνες έκθεσης σε περιβαλλοντικές συνθήκες και στεγνώματος, το αυτοκίνητο θα αρχίσει να χάνει τις υδρόφοβες ιδιότητές του που οφείλονταν στην επίστρωση και στο γυάλισμα. Αυτή είναι μια πολύ σαφής ένδειξη κακής επίστρωσης που ξεφτίζει.


Θα είναι σαφές ότι το χρώμα δεν προστατεύεται όπως θα έπρεπε. Οι γρατζουνιές, οι κηλίδες και τα σημάδια θα αρχίσουν να εμφανίζονται και πάλι στο χρώμα και θα αρχίσετε να σκέφτεστε ένα νέο κύκλο διορθώσεων.


Παρόλο που αρχικά μπορεί να έχετε αμφιβολίες σχετικά με το να δαπανήσετε χρήματα για να το κάνετε μόνοι σας, με την πάροδο του χρόνου θα δείτε πως πρόκειται για μια μεγάλη επένδυση, καθώς θα μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το όχημά σας προστατεύεται και συντηρείται σωστά, αν βέβαια επιλέξετε το σωστό προϊόν. 


Ξέρετε, πρέπει να σταματήσετε τις φθηνές και γρήγορες διορθώσεις με κάθε κόστος, γιατί σύντομα δεν έχουν καλά αποτελέσματα. Αντί αυτού, εστιάστε σε ένα προϊόν με αξιοπιστία και εγγύηση ότι θα πάρετε τα χρήματά σας πίσω, εάν κάτι πάει στραβά.


Σιγουρευτείτε ότι πρόκειται για προϊόν πραγματικής επίστρωσης


Ας μιλήσουμε για τα συστατικά και το περιεχόμενο της επίστρωσης.


Για να γνωρίζετε ότι αυτό που αγοράσατε είναι πραγματικά καλό, πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι, μετά την εφαρμογή, δεν μένουν πάνω στο αυτοκίνητο έντομα, λεκέδες ή σημάδια, καθώς το αυτοκίνητό σας πρέπει να αποκρούει κυριολεκτικά τα πάντα από την επιφάνεια του.


Έχουμε ερευνήσει και μελετήσει τις χημικές ιδιότητες σε πολλές επιστρώσεις και διαπιστώσαμε ότι οι περισσότερες μάρκες δεν βασίζονται σε κάποια φόρμουλα που μπορεί να υποστηρίξει αυτό που υπόσχονται. Πολλές μάρκες υποστηρίζουν ότι τα προϊόντα τους έχουν κεραμική ποιότητα και παραπλανούν τους πελάτες πωλώντας τους λιγότερο ανθεκτικές επιστρώσεις ή, ακόμα χειρότερα, πωλώντας τους ακριβά σαπούνια πλυσίματος πιάτων.


Τα συνηθισμένα υλικά από πυρίτιο αλλοιώνονται όταν θερμαίνονται και καταστρέφονται εύκολα με το πλύσιμο. Γι' αυτό πρέπει να κάνετε την έρευνά σας πριν καν δοκιμάσετε ένα προϊόν.


Κατανοώντας τι είναι η «ανώτερη» προστασία


Έχει πράγματι σημασία το πάχος της κεραμικής επίστρωσης; Σίγουρα, αλλά δεν είναι το μόνο σημαντικό.


Το πιο βασικό πράγμα που πρέπει να ελέγξετε για το προϊόν που χρησιμοποιείτε είναι αν περιέχει αποτελεσματικά και ισχυρά πολυμερή.


Τώρα, μπορεί να ρωτήσετε, «Τι είναι αυτά πάλι;». Ας δούμε περί τίνος πρόκειται: τα πολυμερή είναι χημικά που χρησιμοποιούνται σε απορρυπαντικά και συμπυκνωμένα διαλύματα για την απομάκρυνση των ρύπων, των λεκέδων και της σκόνης. Η κύρια διαφορά είναι ότι τα συνηθισμένα σαπούνια (τα οποία χρησιμοποιούνται στα περισσότερα προϊόντα) απλώς «απλώνουν» τη βρομιά, αφήνοντάς τη παντού, ακόμα και αν εσείς δεν μπορείτε να τη δείτε. Από την άλλη πλευρά, τα πολυμερή διεισδύουν στη βρομιά και στα σωματίδια των λεκέδων και τα διαλύουν.


Τώρα φαίνεται πόσο σημαντικό είναι να ψάχνεις για πολυμερή, έτσι δεν είναι;


Όσον αφορά το πόσο νερό πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να κάνει τη δουλειά... η απάντηση είναι ΚΑΘΟΛΟΥ! Και δεν αστειευόμαστε.


Είναι πολύ συνηθισμένο να σκεφτόμαστε πως το νερό πάει μαζί με τον καθαρισμό και τη φροντίδα του αυτοκινήτου, αλλά το γεγονός είναι ότι, με το σωστό προϊόν, δεν θα χρειαστεί να σπαταλήσετε πολύτιμο νερό στο όχημά σας. Απλώς αφαιρείτε τη βρομιά με ένα στεγνό πανί και, στη συνέχεια, καθαρίζετε και καλύπτετε την επιφάνεια με το προϊόν σας... ΣΤΕΓΝΑ!


Μια άλλη σημαντική παράμετρος αφορά τη διάρκεια του αποτελέσματος.


Μια λεπτή επίστρωση δεν είναι ανθεκτική και, εάν δεν είναι πραγματική επίστρωση, θα φθαρεί και θα χρειαστεί ξανά εφαρμογή. Πολλές επιστρώσεις διαρκούν μόλις 3 έως 6 μήνες προτού απομακρυνθούν λόγω φθοράς ή πλυσιμάτων.


Η πραγματική επίστρωση πρέπει να διαρκεί από 6 έως 12 μήνες ενεργούς χρήσης και μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από αυτό με περιοδική συντήρηση. Θυμηθείτε, αυτό το είδος επίστρωσης θα πρέπει να είναι σε θέση να προστατεύσει το αυτοκίνητό σας κάτω από οποιεσδήποτε περιβαλλοντικές συνθήκες.


Βρήκαμε ότι η τεχνολογία πολυμερών είναι ο πιο ισορροπημένος και αποτελεσματικός τρόπος για να γίνει αυτό. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι υδρόφοβη, πολύ μακράς διαρκείας, εξαιρετικά ανθεκτική κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, παρέχει προστασία κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας και, φυσικά, έχει την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής στην αγορά.


Αξιολόγηση αποτελεσμάτων της επίστρωσης μετά την εφαρμογή


Τι πρέπει να περιμένετε μετά από ένα μήνα χρήσης του προϊόντος που έχετε επιλέξει:

 

  • Έχετε ξεχάσει τις ενοχλητικές κουτσουλιές των πουλιών, δηλαδή τη συνηθισμένες καθημερινές βρομιές και τα υπολείμματα στην επιφάνεια του οχήματος, καθώς η δουλειά πρέπει να είναι γίνεται σχεδόν από μόνη της.


  • Νερό; Όχι. Χρειάζεται μόνο ένα πανί από ίνες για να αφαιρέσει τυχόν υπολείμματα, τα οποία και πάλι πρέπει να είναι λίγα σε σύγκριση με τη συνηθισμένη βρομιά στα αυτοκίνητα που δεν έχουν επίστρωση.


  • Δεν πρέπει να χρειάζονται άλλα απορρυπαντικά ή μαγικά υγρά όταν καθαρίζετε.


  • Η λάμψη του αυτοκινήτου πρέπει να παραμείνει αρκετά δυνατή, σαν να το έχετε μόλις καθαρίσει και περιποιηθεί.


  • Θα πρέπει να σκέφτεστε μόνο να φρεσκάρετε ορισμένα μικρά σημεία, όμως αυτό δεν θα πρέπει να είναι αναγκαίο.


  • Θα χρειάζεστε ένα προϊόν για να ολοκληρώσετε τη δουλειά, αλλά σε καμία περίπτωση δύο ή τρία. Επομένως, θα το χρησιμοποιήσετε για κάποιους μήνες μετά την πρώτη αγορά και, άρα, θα εξοικονομήσετε χρήματα μακροπρόθεσμα!

 

Και αυτά είναι όλα όσα πρέπει να μάθετε για να αναζητήσετε τη δική σας αποτελεσματική μέθοδο επίστρωσης.


Ελπίζουμε να ξέρετε τώρα τι πρέπει να ψάξετε, αλλά αν εξακολουθείτε να αναρωτιέστε προς τα πού πρέπει να κατευθυνθείτε, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!


Το TWX Auto Exterior 3-in-1 είναι η πιο αξιόπιστη πρότασή μας για την επίστρωση του αυτοκινήτου σας στο σπίτι!

Products related to this post