Η Υπέρτατη Προστασία Από Τη Βρομιά για το Αυτοκίνητό Σου είναι επιτέλους διαθέσιμη!

Η Υπέρτατη Προστασία Από Τη Βρομιά για το Αυτοκίνητό Σου είναι επιτέλους διαθέσιμη!

Δημοσιεύτηκαν Από: John Mc Duggal

Σήμερα υπάρχουν διαθέσιμες πάρα πολλές επιλογές φροντίδας του αυτοκινήτου, υπεραρκετές για να είναι κανείς σε θέση να τις παρακολουθήσει όλες.


Η απόφαση επιλογής ενός προϊόντος ή υπηρεσίας για το αυτοκίνητό σου δεν είναι σαν την επιλογή κάποιου πιάτου σε ένα εστιατόριο, όπου μπορείς να πάρεις μια κακή απόφαση, αλλά στη χειρότερη περίπτωση απλά θα επιλέξεις κάτι άλλο την επόμενη φορά. Αντίθετα, ρισκάρεις να αγοράσεις το πιο ακριβό καθαριστικό προϊόν της ζωής σου ή κάποιο φθηνό που τελικά θα σου καταστρέψουν το αυτοκίνητο, την διάθεσή σου και το πιο σημαντικό

θα χαλάσεις άσκοπα τα λεφτά σου!


«Προσοχή στο κακό προϊόν απομίμησης από την Κίνα.» «Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα αυτά στο αυτοκίνητό σου, είναι σαν να ρίχνεις οξύ επάνω του.» «Νέα απάτη με προϊόν κερώματος, που δεν γυαλίζει καν.» Αυτά τα τρία σχόλια είναι ενδεικτικά για το τι αναφέρουν οι καταναλωτές για κάποια από τα προϊόντα. Και αυτά είναι μόλις μερικά απ’ όσα μπορούν να συμβούν όταν θες να κάνεις τη δουλειά σου πιο φθηνά.


Λοιπόν, τι πρέπει να γνωρίζεις πριν πάρεις μια σοφή απόφαση; Αυτό είναι το κοινωνικό μας καθήκον και ο στόχος μας σήμερα: να απλοποιήσουμε τα πράγματα όσον αφορά τις υπηρεσίες φροντίδας του αυτοκινήτου, ώστε να γνωρίζετε τι να περιμένετε και πόσο μπορούν να διαρκέσουν τα αποτελέσματα. Γι’ αυτό, χωρίς πολλές φλυαρίες, ξέρεις τι είναι οι επιφανειοδραστικές ουσίες;


Ακριβά απορρυπαντικά VS Επιφανειοδραστικές ουσίες


Ένα από τα πιο βασικά πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζεις για το υλικό το οποίο χρησιμοποιείς είναι εάν περιέχει αποτελεσματικές και ισχυρές επιφανειοδραστικές ουσίες.


Οι επιφανειοδραστικές ουσίες περιέχονται στα απορρυπαντικά και σε συμπυκνωμένα διαλύματα για να απομακρύνουν τη βρομιά, τους λεκέδες και την σκόνη. Η βασική διαφορά είναι πως το σαπούνι (που περιέχεται στα περισσότερα προϊόντα) απλά απωθούν την βρομιά, αφήνοντας την διασκορπισμένη παντού, ακόμη κι αν δεν μπορείς να την δεις. Αντίθετα, οι επιφανειοδραστικές ουσίες διεισδύουν στα σωματίδια της βρομιάς και τα αφαιρούν.


Με άλλα λόγια, μπορούμε να περιγράψουμε τη διαφορά ανάμεσα στο σαπούνι και σε μια επιφανειοδραστική ουσία, ακριβώς όπως τη διαφορά ανάμεσα σε ένα λούτρινο αρκουδάκι και στον Σούπερμαν.


Είναι λογικό, έτσι δεν είναι;


Πόσο νερό πρέπει να χρησιμοποιήσεις;


Απλά μάντεψε. Είσαι έτοιμος; Η απάντηση είναι... ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΕΡΟ!


Και στο σημείο αυτό δεν αστειεύομαι καθόλου.


Είναι πραγματικά εύκολο να συνδυάσεις το νερό με τον καθαρισμό και την φροντίδα του αυτοκινήτου, ωστόσο είναι γεγονός πως με το κατάλληλο προϊόν, δεν πρέπει να σπαταλάς νερό για το αυτοκίνητό σου. Αν’ αυτού, απλά αφαίρεσε τη βρομιά με ένα στεγνό πανί & προστάτεψε την επιφάνεια με το προϊόν σου... ΣΤΕΓΝΑ!


"Περιμένετε, τι σχέση έχουν όλα αυτά με το πλύσιμο του αυτοκινήτου μου;"

Ναι, Καπετάν Σπατάλη Νερού, δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσεις νερό.


Για να βεβαιωθείς πως το προϊόν που θες να χρησιμοποιήσεις δεν περιέχει νερό, απλά ρίξε μια ματιά. Δεν υπάρχουν ενδιάμεσες καταστάσεις, είτε πρόκειται για προϊόν που σπαταλά χρήματα και πρώτες ύλες, είτε πρόκειται για μία επιτυχημένη λύση που σου εξοικονομεί χρήματα, νερό και τη ζωή σου (λοιπόν, κάπως έτσι δείχνουν να είναι τα πράγματα).


Πόσα προϊόντα υποτίθεται πως πρέπει να χρησιμοποιήσεις;


Ήρθε η ώρα να κλείσει η υπόθεση. Εάν αναζητάς ευελιξία και εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων, το λογικό είναι να περιορίσεις τον αριθμό των προϊόντων που χρησιμοποιείς. Αλλιώς, θα είναι σαν να βουρτσίζεις τα δόντια σου με μερικά σωληνάρια οδοντόκρεμας κάθε φορά!


Η απόφαση αυτή εξαρτάται από το τι θες να καλύψεις, αλλά ένα και μόνο προϊόν μπορεί να κάνει από μόνο του τη δουλειά, χωρίς μαγικά κόλπα και χωρίς να σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.


Εάν πραγματικά σε ενδιαφέρει να φροντίσεις κάθε σημείο με την απόλυτη φροντίδα, θα πρέπει να διαθέτεις ένα προϊόν σχεδιασμένο για τα τζάμια του αυτοκινήτου, κάποιο άλλο για το εσωτερικό, όμως και πάλι, ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΪΌΝ μπορείς να τα καταφέρεις.


Εντάξει, αυτή τη στιγμή μπορεί να σκέφτεσαι, "απλά πείτε μου ποια μάρκα τα κάνει όλα, τώρα!" και θα έχεις δίκιο. Ας συνοψίσουμε.


Ποιο προϊόν χωρίς νερό μπορεί να αφαιρέσει οποιοδήποτε είδος βρομιάς και επιφανειακών ρύπων με ισχυρές επιφανειοδραστικές ουσίες, να καθαρίσει τη βρομιά, να σφραγίσει και να προστατέψει ταυτόχρονα;


Ονομάζεται TWX Auto 3-in-1 Waterless Clean, Wax and Protect για το Εξωτερικό του Αυτοκινήτου!


Αυτό το εύκολο σε χρήση σπρέι θα αντικαταστήσει τον τοπικό πωλητή αυτοκινήτων, τα σαπούνια, τα χημικά, το βουντού και οποιοδήποτε άλλο μαγικό μπορεί αυτή τη στιγμή να χρησιμοποιείς στο αυτοκίνητό σου. Ένα από ψέκασμα, πολυάριθμα πλεονεκτήματα!


Η ενεργή φόρμουλα περιέχει ισχυρή τεχνολογία πολυμερών που προσφέρει μια λύση που δεν περιλαμβάνει την χρήση νερού για πλήρη απομάκρυνση και διάλυση της βρομιάς και της σκόνης, με τις ισχυρές επιφανειοδραστικές ουσίες, καθώς για το γυάλισμα και την προστασία της επιφάνειας του οχήματός σου. Ούτε ο ήλιος, ούτε το περιβάλλον θα του κάνουν ζημιά.


Το TWX Auto 3-in-1 Waterless Clean, Wax and Protect παρέχει ΠΛΗΡΗ πλεονεκτήματα με την χρήση τεχνολογίας πολυμερών.


Πλύνε και καθάρισε χωρίς νερό.

Εξαιρετική προστασία της βαφής.

Εύκολη χρήση στο σπίτι.


Ένα μπουκάλι, μία μάρκα και τεράστια εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος για σένα.


Τρομερό, έτσι δεν είναι;


Τότε πήγαινε και πάρε το δικό σου από το επίσημο διαδικτυακό κατάστημα και άλλαξε ότι έχει σχέση με τη φροντίδα του αυτοκινήτου σου εντελώς.

Products related to this post